Home

 

Mijn naam is José van der Sanden, 34 jaar en woonachtig in Uden. Van huis uit jurist maar na diverse juridische functies in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik het roer om te gooien en voor mezelf te beginnen. Ik koos een hele andere richting. Met Local Flavour heb ik van mijn hobby's (eten/drinken en organiseren) mijn werk gemaakt. 

  

Local Flavour is ontstaan vanuit de passie voor lekker eten en drinken. Ik word heel enthousiast van alles wat met eten en drinken te maken heeft en ik kan er echt van genieten om zelf wat lekkers te maken. Ook laat ik graag een ander voor me koken, ga ik regelmatig uit eten in een goed restaurant en hou ik ervan om nieuwe dingen te proeven. Hierdoor heb ik gemerkt dat veel regio’s hun eigen typische streekproducten hebben waar ik me door laat inspireren. Met Local Flavour wil ik ook anderen kennis laten maken met alle plekken en producten waar ik blij van word.

 

In de afgelopen jaren is een heel netwerk opgebouwd met professionele stadsgidsen, koks, kooklocaties, restaurants, wijnboeren en producenten waarbij ik een goed gevoel heb en waarbij kwaliteit voorop staat. Voor elke opdracht selecteer ik de meest geschikte contacten uit mijn netwerk. Met z'n allen maken we er dan iets geweldigs van!