Home

Streekproducten

streekproducten streekproducten

 

In ambachtelijk gemaakte producten proeft u de pure smaak van de ingrediënten en de passie van de producent. Local Flavour laat u hier graag kennis mee maken en verkoopt daarom pakketten met de beste streekproducten van Nederland. Deze worden allemaal gemaakt door kleinschalige producenten met liefde voor hun product.

 

De pakketten zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of kerstpakket. Maar natuurlijk kunt u ze ook bestellen ter afsluiting van een culinaire activiteit.

 

Voor u geselecteerd

We hebben een aantal pakketten voor u samengesteld die u hier kunt bekijken.

  

 

Pakketten op Maat

Wilt u graag iets anders, bijvoorbeeld producten uit een specifieke regio of met een thema, dan maken we graag een pakket op maat voor u. Op basis van uw wensen en budget stellen wij dan uw ideale pakket samen. Naar de mogelijkheden.

 

U wilt graag maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan zijn de pakketten van Local Flavour perfect voor u.

  • De producten in onze pakketten worden allemaal in Nederland gemaakt. Er zijn dus weinig kilometers nodig om ze bij de klant te krijgen.
  • Geen massaproductie: de producten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd door kleine producenten (veelal familiebedrijven) uit Nederland. U steunt dus de kleine boeren die met passie aan hun producten werken. Deze passie proeft u terug in de producten.
  • De producten zijn zoveel mogelijk biologisch geproduceerd.
  • Daarnaast worden onze pakketten met veel plezier ingepakt in een sociale werkplaats.
  • Op verzoek is het mogelijk om milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken.

 

Minimum aantal

De prijzen bij de pakketten gelden bij een minimum van 50 stuks per bestelling. Wilt u minder pakketten bestellen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Reserveren of meer informatie

U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!