Home

Streekproducten op maat

 

streekproducten streekproducten

U wilt uw medewerkers of relaties graag verrassen met een pakket dat echt bij uw organisatie past? Dan bent u bij Local Flavour aan het goede adres.

 

U heeft bij ons namelijk de mogelijkheid om een pakket op maat samen te laten stellen. U geeft uw wensen en budget aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld zijn met producten uit een bepaalde regio of met een bepaald thema. Alles kan en we denken graag met u mee.

 

Zo hebben wij bijvoorbeeld pakketten samengesteld voor bedrijven die kantoren uit verschillende regio’s gingen fuseren of verhuizen. Erg leuk om dan een pakket met streekproducten uit die regio’s te krijgen. Maar ook het uitstralen van lokale betrokkenheid door aan relaties/klanten een pakket met streekproducten uit te delen is iets dat wij regelmatig verzorgen. En laten we de kerstpakketten niet vergeten; elk jaar verrassen wij weer vele medewerkers en relaties met onze heerlijke pakketten.

 

U wilt graag maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan zijn de pakketten van Local Flavour perfect voor u.

  • De producten in onze pakketten worden allemaal in Nederland gemaakt. Er zijn dus weinig kilometers nodig om ze bij de klant te krijgen.
  • Geen massaproductie: de producten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd door kleine producenten (veelal familiebedrijven) uit Nederland. U steunt dus de kleine boeren die met passie aan hun producten werken. Deze passie proeft u terug in de producten.
  • De producten zijn zoveel mogelijk biologisch geproduceerd.
  • Daarnaast worden onze pakketten met veel plezier ingepakt in een sociale werkplaats.
  • Op verzoek is het mogelijk om milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken.

 

Minimum aantal
Voor onze pakketten op maat hanteren wij een minimum aantal van 10 stuks per bestelling.

 

Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!